sâmbătă, 6 aprilie 2013

Leapsa ala 13Braintears


x1
1. În copilărie ai crezut în creaturi care doresc răul tuturor. Probabil că în prezent nu o mai faci. Totuşi, să presupunem că, prin absurd, dai peste un monstru instalat sub patul tău. Cum scapi de el? 
Hm... arunc cu usturoi sub pat deoarece as zice ca e un vampir sau as arunca cu chestii ascutite.
2. Iubitul/iubita ta este muşcat/ă de un zombi şi putrezeşte la întâlnire. Pentru că abia ai ieşit din închisoare şi nimeni nu va crede povestea cu "mortul-viu", trebuie să scapi de rămăşiţele lui/ei. Cum o faci?
Il arunc in cel mai apropiat lac sau il duc intr-un loc pustiu, dar mai intai ma asigur ca am o poveste credibila si nu las urme cum ar fi amprentele.
3. Primeşti o provocare stupidă ce constă în convocarea cunoscutei Mary Sângeroasa. Tu te supui şi, spre mirarea ta, criminala din oglindă apare. Care e prima propoziţie pe care o rosteşti?
Mamiii!!!! Sau probabil as sparge oglinda cu ceva la indemana.
4. Sora ta se căsătoreşte şi tu afli că alesul acesteia este nimeni altul decât Jack Spintecătorul. Ei se află în faţa altarului, pregătiţi să îşi jure credinţă. Cum opreşti nunta fără a te face de râs?
Hm... as arunca cu ceva in ei :)) sau as distruge din greseala tortul si as da tot din greseala foc la ceva.
5. Te afli într-o vizită la iubiţii tăi bunici şi doreşti să te plimbi pentru a-ţi readuce aminte de loc. Ei te avertizează să nu o iei prin cimitir, însă tu te rătăceşti şi ajungi să treci direct prin inima lor. Aici dai peste două pietre funerare cu numele şi datele lor şi afli că sunt morţi de ani buni. Care este următoarea mişcare?
Pai eu sunt o iubitoare de fantome. As merge la bunici si as arunca cu chestii in ei sa aflu daca chiar sunt fantome si m-as juca cu ei:)). Copilaresc dar da.
x3
1. Îţi plac poveştile de groază care cuprind... (ex: criminali, vrăjitoare, etc.)
Tot ce e paranormal si care sa ma sperie.
2. Preferi să citeşti o poveste de groază... (ex: când sunt plictisit/ă, etc.)
Cand nu am ce face si vreau sa am cu ce sa il speriu pe fratemiu :))
3. Te interesează subiectul "paranormal"? De ce?
Da! De ce? /:) Pentru ca toate legendele, basmele si altele au un sambure de adevar si probabil ca si povestile paranormale au ceva real in ele, si probabil as avea asa mai multe sanse sa vad ceva paranormal( am o logica cam tampita dar eh...).
4. Îţi plac poveştile scurte/lungi? De ce?
Depinde... daca sunt scurte trebuie sa ma captiveze din prima, iar daca sunt lungi suspansul si misterul dureaza mai mult
5. De cine ţi-a fost teamă cât ai fost mic/ă?
Hm... sincer habar nu am, dar tin minte ca noaptea cand ma uitam prin camera vedeam monstrii care se dovedeau a fi dimineata numai haine sau altele. Aveam , si inca am o imaginatie bogata.

Un comentariu:

  1. Am postat răspunsurile pentru setul II (x2)! Aici le poţi găsi: http://13braineaters.blogspot.ro/2013/04/moonlight-masquerade-1.html
    De asemenea, am postat o nouă povestioară: http://13braineaters.blogspot.ro/2013/04/baietelul.html

    Te aşteptăm cu o părere!

    Braineaters.

    RăspundețiȘtergere